CANEX Logo
O nás    Riešenia
CANEX Ikona Kontaktujte nás
 
 
 
 
Streamovacie novinky
CAMSTREAMER
Nový rok je tu, a to znamená viac noviniek od spoločnosti CamStreamer. Tentokrát sa zamerali na vylepšenie aplikácie CamStreamer. Nová funkcia vám umožňuje streamovať s oneskorením na akejkoľvek platforme. Dĺžka oneskorenia je neobmedzená - záleží len na veľkosti SD karty a kvalite videa! Okrem toho môžete teraz vložiť svoj vlastný obrázok, keď je kamera v režime offline, čo je veľmi praktická funkcia na streamovanie na Facebook a YouTube v manuálnom režime a v režime nepretržitého streamovania.
 
 
 
 
V aplikácii CamStreamer sú dve nové funkcie. Pre tých z vás, ktorí by chceli mať väčšiu kontrolu nad živým vysielaním, existuje nová možnosť vysielať s oneskorením. V kamere musíte mať iba najnovšiu verziu aplikácie CamStreamer (3.6.2) a kartu SD s optimálnou kapacitou. Maximálny čas oneskorenia je potom výsledkom kombinácie veľkosti karty SD a kvality videa. Čím viac úložného priestoru, tým dlhšie oneskorenie!
 
 
 
 
Zatiaľ čo vaši fanúšikovia čakajú na vaše vysielanie, môžete im zobraziť svoj vlastný obrázok. Táto funkcia je ideálna pre situácie, keď kamera nevysiela, a hodí sa na streamovanie na YouTube a Facebook v manuálnom a 24/7 režime streamovania! Obrázok sa dá použiť na oznámenie dôležitých informácií vašim divákom.
 
 
Camstreamer
 
CamStreamer
 
269.00€ 380.00€
 
CamStreamer predstavuje sofistikovanú on-line službu, vďaka ktorej veľmi ľahko sprevádzkujete živé vysielanie svojej akcie na populárnej sieti YouTube alebo Facebook vrátane detailných štatistík sledovanosti a správanie návštevníkov.
Služba nevyžaduje žiadne ďaľšie mesačné poplatky.
 
Do Obchodu
 
 
Camoverlay
 
CamOverlay
 
269.00€ 380.00€
 
Aplikácia CamOverlay je inteligentná aplikácia, ktorá umožňuje vkladať dynamickú grafiku priamo do videa. Nastavenie je jednoduché. Môžete si vybrať z predvolených nastavení.
Služba nevyžaduje žiadne ďaľšie mesačné poplatky.
 
DO Obchodu
 
 
AXIS M1125-E
 
AXIS M1125-E
AXIS M1125-E ponúka profesionálnu a cenovo dostupnú pevnú kameru vhodnú pre širokú škálu aplikácií.
 
Do Obchodu
 
 
AXIS P1375-E
 
AXIS P1375-E
AXIS P1375-E je navrhnutá tak, aby bola spoľahlivá v drsných podmienkach a v drsnom podnebí.
 
Do Obchodu
 
 
AXIS Q6075-E
 
AXIS Q6075-E
Táto robustná PTZ kamera ponúka vynikajúcu citlivosť v náročných svetelných podmienkach.
 
Do Obchodu
 
 
 
 
Všetky uvádzané kamery majú plnú podporu pre obidve aplikácie.
 
Camstreamer
Camstreamer Camstreamer
Camstreamer
 
Kontaktujte nás
Adresa : Máchova 6, Bratislava
Tel.: +421 918 450 870
Email: obchod@canex.sk
Kontakt
 
CANEX mapa
 
© 2020 CANEX
Facebook Instagram Twitter LinkIn
Odhlásiť sa